JavaScript must be enabled in order for you to see the posts in this forum. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see the posts, images and links please enable JavaScript by changing your browser options, then try again.


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Update :  Home channel shifted to 11480 V transponder...
Thursday 10-March-2016, 05:52,
Home channel shifted to 11480 V transponder...
ADTV shifted Home channel to 11480 V transponderr....
http://www.dthhelp.net/Thread--Updates-f...6#pid48176
Add Thank You Reply
[-] The following 2 users say Thank You to Mr.Kumarbhai for this post:
amatan, aumnamonarayana
Thursday 10-March-2016, 05:53,
RE: Home channel shifted to 11480 V transponder...
Are u getting signals on this TP sir?
Add Thank You Reply
Thursday 10-March-2016, 05:55,
RE: Home channel shifted to 11480 V transponder...
Yes.... no issues for me ...
Add Thank You Reply
Thursday 10-March-2016, 05:57,
RE: Home channel shifted to 11480 V transponder...
(Thursday 10-March-2016, 05:55)Mr.Kumarbhai Wrote: Yes.... no issues for me ...

In both my stb's, i am getting Error B001 - No Signal on all channels of this tp. Sir, plz check if u r getting signals on ur airtel stb. Check chs like Nat Geo People
Add Thank You Reply
Thursday 10-March-2016, 05:58,
RE: Home channel shifted to 11480 V transponder...
My STB is deactive....
Add Thank You Reply
Thursday 10-March-2016, 06:02,
RE: Home channel shifted to 11480 V transponder...
(Thursday 10-March-2016, 05:58)Mr.Kumarbhai Wrote: My STB is deactive....

Check channel no. 99 on ur airtel stb. Plus even in a deactive state u can check signals by going to diagnostics in menu. Even in deactive status if u go to a particular channel then it will show no signal error if there is an issue
Add Thank You Reply
Thursday 10-March-2016, 06:14,
RE: Home channel shifted to 11480 V transponder...
U can check urself by connecting ur signal meter itself...
Add Thank You Reply
Thursday 10-March-2016, 06:15,
RE: Home channel shifted to 11480 V transponder...
Just checked in the transponder menu that they have changed their default home tp from SES-7 TP11-1 to SES-7 TP25
Add Thank You Reply
Thursday 10-March-2016, 06:17,
RE: Home channel shifted to 11480 V transponder...
How can that make no signals in that perticular TP .. ?All TPs r having signals...
Add Thank You Reply
Thursday 10-March-2016, 06:19,
RE: Home channel shifted to 11480 V transponder...
(Thursday 10-March-2016, 06:14)Mr.Kumarbhai Wrote: U can check urself by connecting ur signal meter itself...

I don't have signal meter sir. I guess u r confusing the earlier statements i made about dish alignment and thinking that i have signal meter. Want to make it clear that whenever i face any issue related to alignment then i tell the concerned service team to bring digital signal meter with them, i myself accompany and help them during alignment to get max signals after that they take the signal meter with them. Why would i keep it?
Add Thank You Reply
« Next Oldest | Next Newest »


Possibly Related Threads...
ThreadAuthorRepliesViewsLast Post
  airtel hd home (scrambled) removed from airtel from the frequency 11480 v – updated on 03-June-16 at 02:03 Mr.Leader 0 54 Friday 03-June-2016, 02:06
Last Post: Mr.Leader
  Update: 10 Channels shifted from 11480 V to other Transponders in ADTV... Mr.Kumarbhai 1 249 Tuesday 08-March-2016, 08:04
Last Post: Akash Modi
  Update: 2 Channels shifted to another Transponder in ADTV.... Mr.Kumarbhai 0 185 Monday 07-March-2016, 09:17
Last Post: Mr.Kumarbhai
  News: Reporter TV shifted to another Transponder in ADTV.... Mr.Kumarbhai 0 169 Thursday 28-January-2016, 08:21
Last Post: Mr.Kumarbhai
  Update: 2 Channels shifted to another Transponder inADTV.... Mr.Kumarbhai 0 197 Friday 22-January-2016, 08:15
Last Post: Mr.Kumarbhai



Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | DthHelp | Return to Top | | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication
DMCA.com Protection Status