JavaScript must be enabled in order for you to see the posts in this forum. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see the posts, images and links please enable JavaScript by changing your browser options, then try again.


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DH Exclusive :  Videocon d2h has replaced Vh1 SD feed with Downscaled Vh1 HD feed
Wednesday 30-December-2015, 23:32,
RE: Videocon d2h has replaced Vh1 SD feed with Downscaled Vh1 HD feed
(Wednesday 30-December-2015, 22:27)Mr.Kumarbhai Wrote: If u connect by HDMI and ur TV is FULL HD then u Must get the change sin STB .. if u r connecting by Composite then u might not get the desired changes to be made in STB as Composite is supporting HD Resolution in STB as i know...

i have been using hdmi cables only. adtv is extremely poor.

i am getting the same pq if i select 576i or 1080i. i think in my both hd stbs there are few problems. i m getting the pq of 576 i only that is y all hd chnanels look almost like the sd channel. no major difference et al.
aspect ratio is also same.
blurred images on all dark scenes.
mirror images comes even on hd channels.

Both the tvs are showing the same symptoms.
Add Thank You Reply
[-]
Wednesday 30-December-2015, 23:48,
RE: Videocon d2h has replaced Vh1 SD feed with Downscaled Vh1 HD feed
(Wednesday 30-December-2015, 23:32)Prateek Marwadi Wrote:
(Wednesday 30-December-2015, 22:27)Mr.Kumarbhai Wrote: If u connect by HDMI and ur TV is FULL HD then u Must get the change sin STB .. if u r connecting by Composite then u might not get the desired changes to be made in STB as Composite is supporting HD Resolution in STB as i know...

i have been using hdmi cables only. adtv is extremely poor.

i am getting the same pq if i select 576i or 1080i. i think in my both hd stbs there are few problems. i m getting the pq of 576 i only that is y all hd chnanels look almost like the sd channel. no major difference et al.
aspect ratio is also same.
blurred images on all dark scenes.
mirror images comes even on hd channels.

Both the tvs are showing the same symptoms.

Please go and get ur tv repaired/replaced rather than posting nasty comments against me here
Add Thank You Reply
[-] The following 1 user says Thank You to aumnamonarayana for this post:
Prateek Marwadi
Wednesday 30-December-2015, 23:55,
RE: Videocon d2h has replaced Vh1 SD feed with Downscaled Vh1 HD feed
(Wednesday 30-December-2015, 23:48)aumnamonarayana Wrote:
(Wednesday 30-December-2015, 23:32)Prateek Marwadi Wrote:
(Wednesday 30-December-2015, 22:27)Mr.Kumarbhai Wrote: If u connect by HDMI and ur TV is FULL HD then u Must get the change sin STB .. if u r connecting by Composite then u might not get the desired changes to be made in STB as Composite is supporting HD Resolution in STB as i know...

i have been using hdmi cables only. adtv is extremely poor.

i am getting the same pq if i select 576i or 1080i. i think in my both hd stbs there are few problems. i m getting the pq of 576 i only that is y all hd chnanels look almost like the sd channel. no major difference et al.
aspect ratio is also same.
blurred images on all dark scenes.
mirror images comes even on hd channels.

Both the tvs are showing the same symptoms.

Please go and get ur tv repaired/replaced rather than posting nasty comments against me here

i m not against u bro. if u beleive me then its ok otherwise its ur wish. can't let u understood all the times.
still if u r hurted then i m really soooooorrrrrrrryyyyyyyyyyyyyy
Add Thank You Reply
Thursday 31-December-2015, 00:00,
RE: Videocon d2h has replaced Vh1 SD feed with Downscaled Vh1 HD feed
(Wednesday 30-December-2015, 23:55)Prateek Marwadi Wrote:
(Wednesday 30-December-2015, 23:48)aumnamonarayana Wrote:
(Wednesday 30-December-2015, 23:32)Prateek Marwadi Wrote:
(Wednesday 30-December-2015, 22:27)Mr.Kumarbhai Wrote: If u connect by HDMI and ur TV is FULL HD then u Must get the change sin STB .. if u r connecting by Composite then u might not get the desired changes to be made in STB as Composite is supporting HD Resolution in STB as i know...

i have been using hdmi cables only. adtv is extremely poor.

i am getting the same pq if i select 576i or 1080i. i think in my both hd stbs there are few problems. i m getting the pq of 576 i only that is y all hd chnanels look almost like the sd channel. no major difference et al.
aspect ratio is also same.
blurred images on all dark scenes.
mirror images comes even on hd channels.

Both the tvs are showing the same symptoms.

Please go and get ur tv repaired/replaced rather than posting nasty comments against me here

i m not against u bro. if u beleive me then its ok otherwise its ur wish. can't let u understood all the times.
still if u r hurted then i m really soooooorrrrrrrryyyyyyyyyyyyyy

Okay bro. I accept ur apology but plz don't be so rude to anyone for no reason, it hurts and the other person gets angry .

I hope u understand. You very well know how many people target me for weird and illogical reasons. If u don't like my honesty then ignore info i share but plz don't target my dignity
Add Thank You Reply
Thursday 31-December-2015, 00:08,
RE: Videocon d2h has replaced Vh1 SD feed with Downscaled Vh1 HD feed
bhai... no one targeted u. no one means no one.
many times whenever i fought with u, many people raised the questions on me also.
so i did not take all those people wrongly so y r u taking ? 
for me u r a good human being n will be with u whenever the need arises.
this is just a virtual world so be happy bro.
Add Thank You Reply
« Next Oldest | Next Newest »


Possibly Related Threads...
ThreadAuthorRepliesViewsLast Post
  Breaking News: English Audio Feed Added In "Living Foodz" On Videocon D2H Sajee 0 219 Friday 11-September-2015, 09:09
Last Post: Sajee
  Breaking News: English Audio Feed Removed 3 Home Channels On Videocon D2H Sajee 0 257 Thursday 03-September-2015, 18:31
Last Post: Sajee
  Update: Videocon d2h adds Hindi Audio feed for Nat Geo Wild MJ786 2 504 Tuesday 11-March-2014, 09:52
Last Post: amatan
  Update: Videocon D2H added Hindi Audio Feed for Star Sports and Star Cricket Sathish 0 798 Friday 16-August-2013, 13:28
Last Post: Sathish
  Update: English feed added to Zee Q channel on videocon d2h MJ786 0 655 Monday 18-March-2013, 21:53
Last Post: MJ786

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | DthHelp | Return to Top | | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication
DMCA.com Protection Status