Advertisement

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Breaking FIRST : our forum, very slow why?
I tried one post for 1 hour. very slow processing. why?
Reply
For me it worked some time back. Forum also loading slowly? For me it got slow since some 20 days.
[-] The following 1 user says Thank You to amatan for this post:
  • Admin
Reply
Still site is slow?
Thanks to everyone and wish you all the best.
[-] The following 1 user says Thank You to s.raman for this post:
  • Admin
Reply
(Tuesday 18-February-2014, 18:25)S.Raman Wrote: Still site is slow?

Yes, very slow compare to others.
[-] The following 1 user says Thank You to sasitnj for this post:
  • Admin
Reply
I will check into it.
Thanks to everyone and wish you all the best.
[-] The following 2 users say Thank You to s.raman for this post:
  • Admin, gapa
Reply
Is site loading normally since theme change or it is causing problems? For me all are working normally but I heard some are having problems with the site.
[-] The following 2 users say Thank You to amatan for this post:
  • Admin, sriji
Reply
Site Working Fine After Theme Change, But Yesterday Evening Onwards Some C STATCOUNTER Keeps On Loading Making Website Slow.. So Check PLUGINS....
Reply
i was facing some other issues while logging and posting.. for now it looks solved.. will see your problem
Reply
It Still Persists... Its Showing Like Its Keep On Loading.. Yesterday It Was STAT Counter Today Its Stuck at READ 4-ps.googleusercontent.com
Reply
For me it is loading normally.
[-] The following 1 user says Thank You to amatan for this post:
  • gapa
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)